|
|
3. veljače 2010. u 15:07
Promijenili smo dvoranu iz A4 u A1, pa pripazite, ako niste primijetili.
Razlika je što je ova nova samo malo niže niz hodnik, a ima bolji projektor. U biti prvo predavanje je isto bilo u A1. |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
6. veljače 2010. u 13:36
Jel to ona di smo bili prošle godine ? ona prva odma kad se udje... malo veca nego ova od prosle subote ? SVe NajBoLje, Marin Cokaric |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
6. veljače 2010. u 13:51
To je ista kao i zadnje subote.
Zadnji puta smo se isto tiho prebacili u A1. |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 14:25
Kodovi s predavanja, zadaci za vježbu i slike su uploadane!
Zadnji uredio Ivan Maček
7. veljače 2010. u 14:25
|
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 14:33
I podsjetnik je uploadan.
Zadnji uredio Ivan Maček
7. veljače 2010. u 14:34
|
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 17:50
jel moze neko pomoc sa prvim zadatkom, znam da ga se jucer rjesavalo, al mi izgleda nije ostalo u glavi
|
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 18:53
Započneš tako da učitaš jedan cijeli broj n: double n; cout << "Upisite cijeli broj n" << endl; cin >> n; , a dalje imaš jedan sličan zadatak na 2 predavanju, samo što još nisu dostupni zadatci s prvog sata, ali bit će uskoro. |
1
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 20:30
ok, hvala uspio sam rijesiti
i još jedno pitanje u 5 zadatku iz 1 predavanja zašto se cijena mora pomnožiti sa 22/122, ali nije sa 22/100 |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 21:44
hmmm nije ni meni lgicno iako pise razmislite zasto bas tako.
Prvo je naveden suvisan podatak bez kruha i mlijeka a oda je porez smanjen da su htjeli kompezirat onaj kruh i mlijeko trebalo ga je povecat jer se potrosilo vise time se i platilo vise poreza pa mi nije bas logicno zasto ga jos smanjit. Treba pricekat odgovor nekoga od autora zad-a. |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
|
7. veljače 2010. u 23:04
Updejtani "Kodovi s predavanja" i sad sadrže kodove s prvog dijela.
PS: Nemojte se ustručavati otvoriti novu temu na forumu za svaku sitnicu. Na taj način vam možemo više pomoći bez da se sve skupa ovako mješa i ne zna se tko pije, a tko plaća. |
0
|
|||||||||
|
|
|||||||||||
Online na forumu
|