DUMP MOŽE BITI
I TVOJA RAZVOJNA OKOLINA

Internship 2017 je gotov!
Informacije o novom Internshipu očekujte uskoro.

Pridruži se dumpovcima i razvijaj svoje vještine
Programiraj
svoju budućnost
Dizajniraj
svijet oko sebe
Fotografiraj
zanimljive trenutke
Obogati um
novim idejama
Vodi
velike projekte
Podučavaj
svoju zajednicu
Komuniciraj
do savršenstva
Surađuj
s ostatkom tima
Što znači biti dumpovac?
Prijava u DUMP Internship je tvoj prvi korak do članstva u DUMP-u. Radom u Udruzi možeš se i ti jednog dana pohvaliti da si bio dijelom naše priče. Samo ove godine radili smo na mnoštvu projekata, od kojih su samo neki od njih razvoj web stranice Ministarstva unutarnjih poslova i prva besplatna splitska IT konferencija DUMP Day, a sve to paralelno s prošlim DUMP Internshipom. Osim svega toga, zajednici doprinosimo i raznim ciklusima predavanja, pa tako brojimo i već osam Škola osnova programiranja. Slične projekte pripremamo i za tebe, našeg budućeg pripravnika, a tijekom Internshipa ćeš imati priliku pokazati da si jedan od najboljih i na kraju postati član Udruge!
Stvarni
projekti
Nove
vještine
Dobra
ekipa
Što možeš dobiti sudjelovanjem?
Pripremili smo bogat i detaljno osmišljen program kroz koji ćeš, u narednim mjesecima, prikupiti znanje, izgraditi vještine i steći dragocjeno iskustvo. Kroz brojne aktivnosti ćeš se moći upoznati sa stvarima o kojima prije nisi ni razmišljao, a vrlo su bitne. Pored svega toga, povezat ćeš se s brojnim budućim kolegama, poslodavcima, ali i prijateljima.
Stjecanje novih znanja i vještina
Brojna poznanstva i rad u timu
Mnogo dobre zabave i druženja
Što ovaj Internship čini posebnim?
DUMP Internship će u ovom trećem izdanju biti još zanimljiviji, raznovrsniji i kvalitetniji nego dosad. Ove godine udružujemo snage s najznačajnijim IT firmama u Splitu i njihovim sudjelovanjem obogaćujemo program neprocjenjivim iskustvom koje zaposlenici mogu prenijeti iz prve ruke. Očekuj kreativan sadržaj oblikovan da te zainteresira i pripremi za budući posao u struci, ali i priliku da učiš od stručnjaka iz različitih disciplina.
Partneri Internshipa:

Tko se može prijaviti?

Studenti

i srednjoškolci

koji su entuzijastični
koji žele napredovati i ulagati u osobni razvoj
koji se žele družiti i raditi na zanimljivim projektima